
ASME procedures provide for reconsideration of interpretations when or if additional information is available which the inquirer 

believes might affect this interpretation.  Further, persons aggrieved by this interpretation may appeal to the cognizant ASME 

committee or subcommittee.  As stated in the foreword of the code documents, ASME does not “approve,” “rate,” or “endorse” 
any item, construction, proprietary device or activity. 

 

Subject:  ASME A112.18.2-2011/CSA B125.2-11, Section 6.1 General 

 

Interpretation #: July 17, 2014 A112 Standards Committee Meeting 

 

Question #1 

For a private label product, does the standard read that either (a) or (b) is an acceptable marking 

practice? 

 

Reply: No 

 

Question #2 
For a private label product, does it read that only option (b) is an acceptable marking practice? 

 

Reply:  Yes 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
 


